Categories
Welcome to Babydepot

Полезни съвети при покупка на първите дрешки!

Posted by in Полезно за мама on May 28, 2018 . 0 Comments.

Съвсем скоро научи най-прекрасната новина и вече се оглеждаш по магазините и в онлайн пространството за бебешки неща. Иска ти се да купиш всичко, нали? Изчакай малко! Прочети тази статия, тук ще намериш полезни съвети за какво да внимаваш при избора на първите покупки за своето бебче.

 


1.       Ако все още не знаеш пола, а много си харесала нещо, (колкото и силно да е предчувствието ти, че на път е момиче/момче) купи го в неутрален цвят. Не е нужно това да бъде само бяло, ако не ти харесва всичко да е в този цвят можеш да купиш неща в жълто, зелено, кремаво, резеда, а някои неща дори в червено.

2.       Купи най-важното и то в малки количества. Сигурно си чувала, че бебетата растат с часове… Вярно е! Съответно дрешките им много бързо умаляват. Да не говорим, че роднините, приятелите и всякакви доброжелатели също обожават да пазаруват бебешки неща – очаквай подаръци, дори преди да се появи мъничето.

3.       Внимавай при избора на материите. Бебешката кожа е много деликатна, затова избери само естествени материи и най-вече 100% памук! Това  правило важи с пълна сила не само за дрешките, а и за всичко останало – одеялца, чаршафи, пелени и т.н

4.       Съобразявай всяка покупка с времето в което бебчето ти ще се появи. Ако си тръгнал да пазаруваш още в началото на бременността, понякога еуфорията и прекрасните модели, които предлагат магазините могат да те подведат. Купи дрехи и аксесоари подходящи за сезона в който очакваш голямото събитие.

5.        Помни, че най-важното е малкото човече да се чувства приятно и да му е комфортно в новите дрешки. Избери дрехи, които можеш да облечеш и съблечеш лесно, за вашето общо удобство!

 

 

Tags: бебе, дрехи, полезно Last update: June 03, 2018

Comments

Leave a Comment

Leave a Reply

* Name:
* E-mail: (Not Published)
   Website: (Site url with http://)
* Comment: